Dagens utmaning:

8 juli, 2008 § Lämna en kommentar


Tillreda svensk färsk, nyfångad fisk. Någon som har en aning om hur man gör? Jag vet inte vad fisken heter. Jag har ingen aning om hur jag ska ta av skinnet eller hur man benar ur den eller någonting. Hela min heder och ära som matlagerska hänger på det här. Hjälp!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Dagens utmaning:Dekadensmagasinet.

Meta

%d bloggare gillar detta: