Baconsalt

18 juli, 2008 § Lämna en kommentar

Bacon-briefcase från bloggen Theories of bacon

Med anledning av Pork Week har jag funderat lite kring bacon.

Vad tror ni om det här:
Man steker bacon. Stenhårt. Så att det blir så knaprigt att man kan smula sönder det. Man gör det. Sen tillsätter man lökpulver och vanligt salt.

Borde inte det bli en sjukt god grillkrydda? Den kanske redan finns? Var köper man den i så fall?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande BaconsaltDekadensmagasinet.

Meta

%d bloggare gillar detta: