Om mat

20 augusti, 2008 § Lämna en kommentar

Grekisk mat är godast (fetaost, tzatziki, lamm, grekisk sallad, moussaka, mmm… det enda äckliga de har är oliver)

Tysk och österrikisk mat är äckligast (surkål, äcklig schnitzel, ölmarinader, surdegsbröd)

Italiensk mat är god för det mesta (brödet, osten, pastan, långkoken med bönor och vitlök)

Fransk mat är antagligen god men jag vet inte (vad är egentligen typisk fransk mat? Är det typ en perfekt stekt köttbit, en tillkrånglad potatisrätt och bearnaisesås? Jag vet inte)

Rysk mat är okänd för mig (borstj har jag aldrig provat, fast om blinier är ryskt så är det i och för sig gudomligt gott)

Norsk mat är nyttig men smaklös (fisk och potatis, typ)

Svensk husmanskost är jättegott (pannbiff med lök, hjortsadel, söndagsstek, kalops)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Om matDekadensmagasinet.

Meta

%d bloggare gillar detta: