Kära bokdagbok,

14 september, 2009 § 2 kommentarer

Jag läser Murakami igen, jag behövde något, nej jag vet inte vad jag behövde men det blev rätt med Norwegian Wood i alla fall – den har passat bra ihop med förkylning och jobbnätter. Jag vet att jag rynkade på näsan åt Murakami förra gången jag läste, jag gillade inte fantastiken i kombination med den prydliga berättelsen. Det var disharmoni på ett sätt som inte var särskilt intressant, men Norwegian wood verkar mer lovande (än så länge i alla fall), jag har inte läst särskilt mycket. Jag gör det långsamt, jag är inte tvungen att skynda mig. Det skulle i så fall vara för att få läsa vad som står på tur: 1) Michel Tourniers Den röda dvärgen 2) Alberto Moravias Leda och 3) Presidentens hustru. Pepp!

Annonser

§ 2 svar till Kära bokdagbok,

  • Magnus Thorn skriver:

    Det är smart att ge författare några flera chanser. Hur många har inte lagt ifrån sig en bok efter tio sidor och sedan inte ägnat författaren en tanke. Och missat storheten…Ha det gott.

  • Johanna skriver:

    Ja, jag tror att jag många gånger är en så himla SUR läsare, alltså inte som i kritisk (på något nyanserat sätt i alla fall) utan som i alltför lättstött, förorättad, tvärsäker. Måste jobba på det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Kära bokdagbok,Dekadensmagasinet.

Meta

%d bloggare gillar detta: