Jag balanserar på en knivsegg

18 januari, 2010 § 2 kommentarer

Jag tycker att mina blogginlägg ser nakna ut om jag inte visar någon bild – därav gettjejen häruppe – fast å andra sidan har den här bloggen reducerats till en sida där jag lägger upp bilder och skriver att de är snygga och det håller på att bli ett problem. (Seriöst alltså, men det var en period när allt kändes obehagligt eftersom folk jag kände började läsa här. Jag vågade inte skriva någonting personligt, jag vet inte varför. Kanske för att jag inte fick bestämma över det själv, att folk läste/inte läste alltså. Jag är alldeles för nervöst lagd.)

Dagbok: Idag har jag sett Emmerdale, Dinglefamiljen åkte till Australien för att uppträda på ett bröllop med sitt band. Det var kul. Sedan har jag läst och skrivit lite om konst och det var också kul. Nu ska jag – eftersom jag för första gången i mitt liv köpt en sådan där förpackning med ”soppgrönsaker” (morot, palsternacka, purjolök plus någonting annat, kanske en rot eller så. Potatis köpte jag för sig) – laga grönsakssoppa.

Annonser

§ 2 svar till Jag balanserar på en knivsegg

  • Minna skriver:

    Är familjen Dingle med både i Hem till gården och Emmerdale? Har aldrig sett Emmerdale men om så är fallet måste jag nästan börja!

  • Johanna skriver:

    Minna, det är ju samma sak! Hem till gården heter Emmerdale i England :)Gillar du förresten Hem till gården? Jag trodde att det, i vår ålder iaf, var jag och typ två till som gillade det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Vad är detta?

Du läser för närvarande Jag balanserar på en knivseggDekadensmagasinet.

Meta

%d bloggare gillar detta: